Δώστε την παραγγελία σας & τηλεφωνικά 210 8067628

Εγγυήσεις
Προτεραιότητα του healthdiscount είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Επιλέγουμε πολύ αυστηρά τα προϊόντα που σας προτείνουμε ώστε να τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και συνεργαζόμαστε με τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες.
Οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας, οι όροι της οποίας διαφοροποιούνται ανάλογα με τον κατασκευαστή, ο οποίος αναλαμβάνει και την διευθέτηση τυχόν προβλημάτων. Για την ακριβή χρονική διάρκεια της εγγύησης θα ενημερωθείτε από την περιγραφή του κάθε προϊόντος που υπάρχει στο e-shop μας ή από την συσκευασία του όταν
παραληφθεί από εσάς.
Επιστροφές
Στη περίπτωση που δε μείνετε ευχαριστημένοι από κάποιο προϊόν του healthdiscount έχετε δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα είναι άθικτα, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και είναι στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε.
Εφόσον τα επιστρέψετε με δικό σας μέσο στο φυσικό μας κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος, σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφοράς του προϊόντος από την υπηρεσία μεταφορών που θα επιλέξετε.
Ακύρωση παραγγελίας
Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα και έγκαιρα πριν την αποστολή της, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα επιβαρυνθείτε τα έξοδα μεταφοράς.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα
.