Δώστε την παραγγελία σας & τηλεφωνικά 210 8067628

Το healthdiscount δεσμεύεται για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών πληροφοριών που λαμβάνουμε από εσάς. Ακολουθούμε πιστά τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την προστασία των δεδομένων στη Χώρα μας.
Για την επεξεργασία και ικανοποίηση των παραγγελιών σας πρέπει να γνωρίζουμε το όνομά σας, τη διεύθυνση αποστολής, την ηλεκτρονική διεύθυνση, το τηλέφωνο και όχι τα στοιχεία της κάρτας σας. Οι αριθμοί και τα στοιχεία των πιστωτικών-χρεωστικών καρτών δεν αποθηκεύονται ή επεξεργάζονται από εμάς αλλά από την τράπεζα της επιλογής σας.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, για να σας ενημερώσουμε για τα νέα προϊόντα / υπηρεσίες.
Δεν αποκαλύπτουμε, δημοσιοποιούμε, πωλούμε ή ανταλλάσσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για εμπορικούς λόγους. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, Δικαστήριο κλπ.
Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της κάρτας σας.
Δεν συλλέγουμε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με εσάς. Προκειμένου να διατηρηθεί η ακρίβεια των δεδομένων μας, μπορείτε να ελέγξετε, να ενημερώσετε ή να καταργήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα
.