Δώστε την παραγγελία σας & τηλεφωνικά 210 8067628

Το healthdiscount.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα του Φαρμακείου Δρόσου Κατερίνα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Διονύσου 43 στο Μαρούσι, απέναντι από την Εθνική Τράπεζα, κοντά στο ΙΚΑ.

Η αρχή έγινε το 1992, όταν ιδρύθηκε και λειτούργησε το φυσικό μας κατάστημα στην περιοχή του Αμαρουσίου. Από τότε με επιμονή και υπομονή φροντίζουμε να φέρουμε εις πέρας τον στόχο που θέσαμε εξ αρχής, τη δημιουργία δηλαδή μιας μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας με τους πελάτες μας.

Το 2011 έγινε το επόμενο βήμα εγκαινιάζοντας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ερχόμενοι πιο κοντά σας. Μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων είναι άμεσα διαθέσιμη ενώ η άρτια εκπαιδευμένη και καταρτισμένη ομάδα μας, εξυπηρετεί και συμβουλεύει κάθε στιγμή.

Μέσω του ηλεκτρονικού μας Φαρμκείου μπορούμε και σας παρέχουμε όλα τα προϊόντα γνωστών εταιρειών που αφορούν δερμοκαλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα διατροφής, όλο το φάσμα των ομοιοπαθητικών προϊόντων, προϊόντα κατάλληλα για ομοιοπαθητική, βρεφικά, ορθοπεδικά, διαγνωστικά, προϊόντα ομορφιάς - μακιγιάζ και πληθώρα άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων που έχουν ως σημείο πώλησης το φαρμακείο μας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Προτεραιότητα μας δεν είναι μόνο να σας δώσουμε πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές αλλά και να σας καθοδηγήσουμε ώστε να ικανοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε σας ανάγκη, να σας συμβουλέψουμε και να σας προτείνουμε λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα, όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

Στηρίζοντάς μας όλο αυτό το διάστημα με την προτίμησή σας, μας ωθήσατε να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και παροχές μας, να εμπλουτίσουμε τις επιλογές των προϊόντων μας και να καταστήσουμε την αγοραστική σας επιθυμία ακόμα πιο γρήγορη, πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΡΟΣΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Διονύσου 43 Μαρούσι Αττικής
(Εθνική Τράπεζα)
Τηλ/Fax: 210 8067628
email: info@healthdiscount.gr

Web site: healthdiscount.gr

Ωράριο Λειτουργίας φαρμακείου
Δευτέρα – Παρασκευή 08:00-21:00

Σάββατο 09:00-15:00

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα
.