Δώστε την παραγγελία σας & τηλεφωνικά 210 8067628
images

Αστραπή και Κεραυνός.. Πώς θα προστατευτείτε; Τι να κάνετε αν είστε στη θάλασσα με καταιγίδα;

Έρευνες της NASA έχουν αποδείξει ότι είναι πολύ πιθανότερο ένας κεραυνός να χτυπήσει στη Γη από ότι στη θάλασσα. Στην στεριά πέφτουν 6 φορές περισσότεροι κεραυνοί απ' ότι στη θάλασσα. Ωστόσο δεν είναι ποτέ κακό να λαμβάνουμε τα μέτρα μας σε περίπτωση καταιγίδας.

images

Κοντά στο χάπι ινσουλίνης..

Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ανέπτυξαν μια νέα μέθοδο που επιτρέπει τη χορήγηση ινσουλίνης από το στόμα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη μελλοντική δημιουργία χαπιών ινσουλίνης, τα οποία θα αντικαταστήσουν τις καθημερινές ενέσεις για τον έλεγχο του σακχάρου (γλυκόζης) στους ανθρώπους με διαβήτη τύπου 1

images

Απλοί Τρόποι για να βελτιώσουμε την υγεία του Ανοσοποιητικού μας Συστήματος

images

Πώς θα κρατήσουμε υγιείς τους νεφρούς;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρουσίασαν οι επιστήμονες της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας, περίπου 1 εκατομμύριο Έλληνες εμφανίζουν προβλήματα με τους νεφρούς, ενώ άλλοι 10 χιλιάδες νοσούν βαριά καθώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο χρόνιας νεφρικής νόσου (ΧΝΝ). 

images

Υπάρχει τρόπος να νιώσουμε ευτυχισμένοι;

 Η σεροτονίνη παράγεται από τον εγκέφαλο και ένα από τα συνήθη αποτελέσματα της έλλειψής της είναι η κατάθλιψη που μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή, πράγμα που ενδείκνυται σε σοβαρές περιπτώσεις.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα
.